
Luksusowe praliny czekoladowe
I zaczynamy: Ciastka czekoladowe wkładamy do misek zgodnie z rodzajem i podgrzewamy w kąpieli wodnej, która musi osiągnąć maksymalnie…
Wszyscy znamy białą, mleczną i gorzką czekoladę, ale co z różową? Ruby jest wytwarzany z wyhodowanych różowych ziaren kakaowych bez dodatku barwników i aromatów owocowych. Oprócz wyjątkowego różowego koloru zachwyci Cię intensywny owocowy smak z kwaskowatymi tonami.
Kurier DHL Express (old.payment_prepay_type_order_prepay_gopay) | 14,90 zł |
---|---|
Kurier DHL Express (platność z wyprzedzeniem) | 14,90 zł |
Kurier DHL Express (dobírka) | 19,90 zł |
DHL - odbiór w punkcie (dobírka) | 14,90 zł |
DHL - odbiór w punkcie (old.payment_prepay_type_order_prepay_gopay) | 9,90 zł |
DHL - odbiór w punkcie (platność z wyprzedzeniem) | 9,90 zł |
Po ciemnej, mlecznej i białej czekoladzie, czekolada rubinowa jest najbardziej niezwykłym odkryciem ostatnich 80 lat. Olśniewający cud Matki Natury, który przynosi zupełnie nowe doznania smakowe i niepowtarzalny kolor. Zrodzony z ziaren kakaowca rubinowego, bez dodatku barwników, bez dodatku aromatów owocowych. Daj się pochłonąć wyjątkowemu kolorowi, intensywnemu owocowemu smakowi i kwaskowatym tonom.
Niepowtarzalny kolor i smak rubinów pobudza niepowtarzalne połączenia smakowe i nadaje nowy wymiar w świecie cukiernictwa i piekarnictwa. Rubin doskonale nadaje się do słodzenia, a dzięki swojej konsystencji nadaje się również do wielu zastosowań, od pralin formowanych i maczanych po gwasz, mus i nie tylko. Do parowania zalecamy połączenie tej karmelowej czekolady z podobnymi smakami, takimi jak pieprz, curry, cynamon, wanilia, piernik, mięta, wasabi, bazylia, szafran, rozmaryn, marakuja, liczi, morela, ananas, kokos, cytrusy, mango, szampan różany, piwo owocowe, miód, praliny z nadzieniem owocowym, karmel, migdały, orzechy laskowe, olej sezamowy, camembert, roquefort, zielona herbata, kawa. Różowa czekolada pobudzi Twoją kulinarną kreatywność.
Wartości odżywcze / 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 2356 kJ / 563 kcal |
Tłuszcze: | 35,9 g |
w tym nasycone: | 21,5 g |
Węglowodany: | 49,5 g |
z których cukrów: | 48,5 g |
Błonnik: | 0,7 g |
Białka: | 9,3 g |
Sól: | 0,27 g |
Ja som so ruby čokoládu zamilovala. Pripomína mi bielu čoko s ovocnou príchuťou.
Skvělá chuť kvalitní čokolády. Příjemně osvěžující Ruby.
Výborná
Výborná na výrobu ganache na plnění s ovocným pyré.
Skvělá chuť do krémů a ganache.
I zaczynamy: Ciastka czekoladowe wkładamy do misek zgodnie z rodzajem i podgrzewamy w kąpieli wodnej, która musi osiągnąć maksymalnie…