Dostępne
dostarczymy 19. 6.
#
Dostawa od 16,99 zł
Wznieście z nami toast za zdrowie! Dosłownie! Oczywiście bez alkoholu, ale za to z pysznym napojem imbirowym, którego bazą jest prawdziwy BIO sok z peruwiańskiego imbiru, nadający mu przyjemnie pikantny smak i odpowiedni charakter.
Podobne produkty
Popis
GRIZLY Ginger shot 50 ml
Ten napój robi wrażenie! I to jakie! Zapomnij o alkoholu i zamiast tego wznieś toast naszym ginger shotem, czyli uczciwym imbirowym napojem, który Cię pobudzi. Jego podstawą jest prawie 60% czysty sok z imbiru, wzbogacony o kurkumę, sok z cytryny, pieprz kampoński i miód – wszystko to, co najlepsze. Ginger shot zaskoczy Cię przyjemnie lekko pikantnym smakiem, który został wyważony dodatkiem wody kokosowej.
Jeśli się nie boisz, możesz wypić ginger shot w oryginalnej koncentracji – naprawdę ma moc. Dla miłośników łagodniejszych smaków mamy radę – zalej go gorącą wodą i pij jak herbatę. To idealny pomysł na długie zimowe wieczory. Natomiast latem polecamy zmieszać ginger shot z zimną wodą lub sokiem, tworząc orzeźwiający imbirowy napój. Można go również zamrozić i wykorzystać jako kostki lodu do chłodzenia napojów imbirowym aromatem.
Dlaczego warto wybrać GRIZLY Ginger shot?
- intensywny smak peruwiańskiego imbiru
- zimą rozgrzewa, latem odświeża
- podstawę stanowi niemal 60% tylko ekologicznego soku imbirowego
- wyprodukowane w Republice Czeskiej

Składniki
Wartość odżywcza na 100 g
Wartość energetyczna: | 852 kJ/ 203 kcal
|
Tłuszcz: | 0,08 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | < 0,01 g |
Węglowodany: | 8,8 g |
w tym cukry: | 6,3 g |
Białko: | 0,9 g |
Błonnik: | 0 g |
Sól: | <0,01 g |
Klasyfikacja
Składniki: | sok imbirowy 59%, sok z cytryny 25%, woda kokosowa 7%, miód 7%, pieprz kampotski 1%, kurkuma 1%. |
---|---|
Zalecane dawkowanie: | 1 – 3x 50 ml/dzień |
Kraj pochodzenia: | Czechy |
Ostrzeżenie: | Przechowywać poza zasięgiem małych dzieci. |
Przechowywanie: | Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem i światłem słonecznym. Nie nadaje się do zamrażania. Przed użyciem wstrząsnąć. |