MIGDAŁY 1 kg za jedyne 26,99 zł? Tak, czytasz dobrze! Nowe hity tygodnia są tutaj
GRIZLY Krem migdałowy blanszowany 100% 500 g
Krem migdałowy z blanszowanych migdałów firmy GRIZLY to specjalność z białych migdałów. Ciesz się migdałami bez brązowej skórki, drobno zmielonymi na pyszny krem orzechowy.
InPost Paczkomaty | 14,99 zł |
---|---|
Najlepsza dostawa na adres | 18,99 zł |
Kurier DHL Express | 18,99 zł |
DHL POP - odbiór w punkcie | 19,99 zł |
Pobranie | 5 - 9,99 zł |
dla lojalnych klientów
i do punktów odbioru
GRIZLY Krem migdałowy blanszowany 100% 500 g
Krem jest wytwarzany z prażonych blanszowanych migdałów, które są mielone i ubijane do uzyskania pysznie gładkiej konsystencji. Produkujemy własne kremy orzechowe w małych partiach. Dzięki temu możemy zagwarantować wyjątkową jakość każdej sztuki.
- Składniki : 100% prażonych, drobno zmielonych, blanszowanych migdałów
- Produkt nie zawiera dodatku tłuszczów, cukrów, soli, barwników ani innych substancji
- Przechowywanie : Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych i mrozem. Zużyć w ciągu 4 miesięcy od otwarcia.
- Zalecamy wymieszanie przed spożyciem, olej na powierzchni jest zjawiskiem naturalnym.
- Kraj pochodzenia: Republika Czeska
Co to znaczy, że migdały są blanszowane? Blanszowanie to proces polegający na obraniu cienkiej, brązowej skórki migdałów pod wpływem ciepła. Może to powodować utratę niektórych witamin i nieznaczną zmianę wartości odżywczych. Blanszowane migdały są naturalną alternatywą dla zwykłych migdałów dla tych, którzy uważają, że brązowa skórka migdałów jest drażniąca lub po prostu jej nie lubią. Białe masło migdałowe jest szczególnie dobre do dekoracji ciast i wypieków.
Czy krem migdałowy jest zdrowy? Jest tylko jedna odpowiedź na to pytanie, i jest ona pozytywna. Jest to nawet najzdrowszy krem orzechowegy z pośród wszystkich. Zapewnia odpowiednie spożycie magnezu i pomaga zmniejszyć zmęczenie i wyczerpanie, utrzymuje prawidłową funkcję białek i syntezę mięśni. Tłuszcze zawarte w kremie migdałowym są roślinne i nienasycone, a te są korzystne dla naszego zdrowia. Oprócz tłuszczów, pasta migdałowa jest bogata w białko i inne korzyści zdrowotne. Zawiera na przykład witaminy E, B1 i B3, koenzym Q10, kwas foliowy, magnez i fosfor.
Jak przechowywać krem migdałowy? Po otwarciu najlepiej przechowywać w lodówce lub w ciemnym miejscu w temperaturze około 20 °.
Wartości odżywcze / 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 2460 kJ / 590 kcal |
Tłuszcz: | 53 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 4 g |
Węglowodany: | 18,7 g |
w tym cukry: | 4,6 g |
Błonnik: | 10 g |
Białko: | 21,4 g |
Sól: | 0 g |
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
Dokładamy wszelkich starań, aby informacje o produktach były dokładne i aktualne. Jednak przepisy dotyczące żywności są stale aktualizowane, co może zmienić podany skład żywności, zawartość składników odżywczych, alergeny lub informacje dietetyczne. Zalecamy przeczytanie etykietę przed użyciem produktu.
Pyszne masło migdałowe. To jeden z najlepszych, jakie kiedykolwiek jadłem.
luksus
ŚWIETNY !!!
bardzo dobry
bardzo dobry