GRIZLY Migdały w gorzkiej czekoladzie i kakao, 250 g
Migdały są źródłem zdrowych tłuszczów, minerałów i witamin. W połączeniu z ciemną czekoladą i kakao stają się luksusową ucztą dla Twojego podniebienia.
Pakowanie
Migdały są źródłem zdrowych tłuszczów, minerałów i witamin. W połączeniu z ciemną czekoladą i kakao stają się luksusową ucztą dla Twojego podniebienia.
| Wartośći odżywcze / 100 g | |
|---|---|
| Wartość energetyczna: | 2345 kJ / 571 kcal | 
| Tłuszcz: | 37,9 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 9 g | 
| Węglowodany: | 47 g | 
| w tym cukry: | 36 g | 
| Białko: | 2,5 g | 
| Sól: | 0,3 g | 
Podobne produkty
Popis
GRIZLY Migdały w gorzkiej czekoladzie i kakao 250 g
- Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe
- Składniki: Ciemna czekolada 68 % [cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, tłuszcze roślinne (olej palmowy, olej z orzeszków ziemnych), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny i polirycynooleinian poliglicerolu; naturalny aromat waniliowy, mleko w proszku], prażone ziarna migdałowe 30 %, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 2 %. Zawartość suchej masy kakaowej w ciemnej czekoladzie wynosi co najmniej 38 %.
- Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu.
- Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość)
Cechy i zalety: Migdały to jedne z najzdrowszych orzechów. Mają one wysoką wartość odżywczą i zawierają dużą ilość zdrowych tłuszczów oraz białka. Są one źródłem wapnia, cynku, magnezu i innych minerałów. Są one również oblane wysokiej jakości ciemną czekoladą i posypane kakao. Możemy więc śmiało nazwać je zdrową przekąską.
Sposób użycia:  Ciemne migdały w czekoladzie smakują najlepiej same, ale są również doskonałym dodatkiem do musli lub jako dekoracja deserów.
Składniki
| Wartośći odżywcze / 100 g | |
|---|---|
| Wartość energetyczna: | 2345 kJ / 571 kcal | 
| Tłuszcz: | 37,9 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 9 g | 
| Węglowodany: | 47 g | 
| w tym cukry: | 36 g | 
| Białko: | 2,5 g | 
| Sól: | 0,3 g | 
 
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    