Dostępne
dostarczymy 17. 12.
#
Dostawa od 12,00 zł
Krem orzechowy z orzechami pekan, migdałami i orzechami laskowymi smakuje jak same Święta Bożego Narodzenia. Dodaliśmy do niego szczyptę pachnącej przyprawy piernikowej. Tej edycji limitowanej zdecydowanie nie może zabraknąć podczas tegorocznych Świąt.
Popis
GRIZLY Krem świąteczny 230 g
Tę limitowaną edycję świąteczną stworzyliśmy wyłącznie z suchych prażonych orzechów laskowych, prażonych migdałów, wyśmienitej belgijskiej karmelowej czekolady i prażonych orzechów pekan. Dodaliśmy odrobinę przyprawy piernikowej i... fantastyczny świąteczny krem o smaku Świąt jest gotowy! Idealny do przygotowania słodkiego świątecznego śniadania w formie musli lub owsianki. Możesz go także użyć do doprawienia świątecznych ciasteczek i domowych wypieków.
Dlaczego warto wybrać GRIZLY świąteczny krem orzechowy:
- pachnie i smakuje jak Święta
- idealny do przygotowania nie tylko świątecznego śniadania
- bez oleju palmowego
GRIZLY porada
Nawiasem mówiąc, świąteczny krem to idealny prezent dla Twoich bliskich, najlepszej przyjaciółki, ukochanej osoby lub nawet kolegi z pracy. Krem to jednak nie jedyny dopieszczony świąteczny produkt z warsztatu Grizly. Pod choinką znajdziesz także świąteczny mix, granolę i świąteczny zestaw prezentowy, który zawiera aż 12 przysmaków.
Składniki
Wartości odżywcze na 100 g
| |
---|---|
Wartość energetyczna | 2590 kJ/535 kcal
|
Tłuszcz | 55 g
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,5 g
|
Węglowodany | 25,8 g
|
w tym cukry | 15 g
|
Białko | 14,2 g |
Błonnik | 7,7 g |
Sól: | 0,11 g |
Składniki: prażone na sucho orzechy laskowe 41,3 %, prażone na sucho migdały 24 %, belgijska biała czekolada karmelowa 22 % (masło kakaowe, cukier, pełne mleko w proszku, cukier mleczny, serwatka w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, cukier karmelizowany 2 %, emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy, sól), prażone na sucho orzechy pekan 12 %, przyprawa piernikowa 0,7 % (cynamon Cassia, anyż, goździki, kardamon, kolendra).
Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów i glutenu.
Przechowywanie: Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Zalecamy wymieszać przed spożyciem, olej na powierzchni jest zjawiskiem naturalnym. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 miesięcy i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Opakowanie: Szklany słoik z zakręcaną pokrywką.