Purasana Kakao w proszku BIO 200 g
Kakao jest naturalnie bogate w składniki odżywcze i składniki odżywcze.
Kurier DHL Express (old.payment_prepay_type_order_prepay_gopay) | 14,90 zł |
---|---|
Kurier DHL Express (platność z wyprzedzeniem) | 14,90 zł |
Kurier DHL Express (dobírka) | 19,90 zł |
DHL - odbiór w punkcie (dobírka) | 14,90 zł |
DHL - odbiór w punkcie (old.payment_prepay_type_order_prepay_gopay) | 9,90 zł |
DHL - odbiór w punkcie (platność z wyprzedzeniem) | 9,90 zł |
Purasana Kakao w proszku BIO 200 g
Maksymalne zachowanie składników odżywczych w certyfikowanej jakości BIO
Ziarna kakaowe są owocem Theobroma cacao, małego wiecznie zielonego drzewa rosnącego w klimacie tropikalnym. Kakao jest naturalnie bogate w składniki odżywcze i składniki odżywcze. Pod względem przeciwutleniaczy jest jednym z najbogatszych pokarmów wszechczasów - zawiera ich ogromną ilość (więcej niż czerwone wino, jagody, jagody acai, granaty i jagody goji razem wzięte).
Składniki: 100% kakao w proszku z ziaren (Theobroma cacao) z Peru.
100% kakao w proszku.
Wartości odżywcze
100 gramów | |
wartość energetyczna | 1350,8 kJ / 324,8 kcal |
Tłuszcze | 11 g |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe | 6,8 g |
W tym jednonienasycone kwasy tłuszczowe | 3,8 g |
W tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe | 0,4 g |
Węglowodany | 13,4 g |
Z których cukrów | 1 g |
Błonnik | 31,7 g |
Białka | 27,2 g |
Sól* | 0,0825 g |
Inne foldery | |
Potas | 3350 mg (167,5% DDD) |
Wapń | 175 mg (21,87% DDD) |
Fosfor | 715 mg (102,14% DDD) |
Magnez | 470 mg (125,89% DDD) |
Żelazo | 28 mg (199,5% DDD) |
Cynk | 8,1 mg (81% DDD) |
Miedź | 4,1 mg (410% DDD) |
Teobromina | 2,4 g |
* Sól jest obecna w żywności wyłącznie dzięki naturalnie występującemu sodowi.
% DDD -% zalecanego dziennego spożycia
Recenzje użytkowników