Na zimno lub na gorąco, jako danie główne lub deser, ten wspaniały przepis rozbudzi Twoje kubki smakowe!
I zaczynamy:
Ugotuj kaszę jaglaną we wrzącej wodzie. Następnie ugotuj kaszę jaglaną razem z przyprawami w napoju ziołowym. Gotuj je powoli na małym ogniu bez pokrywki przez około 20 minut, a następnie pozwól im przykryć jeszcze przez kilka minut. Następnie usuń goździk.
Następnie dodaj posiekane migdały, tłuszcz kokosowy, syrop do smaku i suszone owoce z kaszą jaglaną. Naczynie do pieczenia odpowiednio wysmarować tłuszczem, tak przygotowaną masę rozlać cienką warstwą i wygładzić, a na koniec wycisnąć śliwki, które wcześniej wypestkowaliśmy.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 ° C przez około 25 do 30 minut, śliwki pięknie uwalniają sok.
Receptura została stworzona przez Countrylife