Dostępne
dostarczymy 6. 11.
#
Dostawa od 11,49 zł
Masło orzechowe GRIZLY z mleczną czekoladą w tubce to przysmak w praktycznym opakowaniu, które przyda się w podróży, plecaku, samochodzie lub pracy. Wyprodukowane z wysokiej jakości składników.
Popis
GRIZLY Krem orzechowy z mleczną czekoladą w tubce 75 g
Krem orzechowy jest zmielony do pysznej, gładkiej konsystencji i zapakowany w poręczną tubkę, która nadaje się do codziennego użytku w pracy i podczas zabawy. Miej zawsze przy sobie porcję kremu orzechowego i zapewnij swojemu organizmowi energię, której potrzebuje w zdrowej podróży przez życie.
Cały proces produkcji, obejmujący wybór składników, prażenie w gorącym powietrzu, mielenie i pakowanie w tubki, odbywa się w naszym zakładzie produkcyjnym, dlatego gwarantujemy Ci wyśmienity smak i uczciwe składniki w każdym opakowaniu.
Główne zalety kremu orzechowego z mleczną czekoladą w tubce:
- Wygodne i ponownie zamykane opakowanie
- Świetna przekąska w ciągu dnia
- Zbilansowana kombinacja składników odżywczych: 1 opakowanie zawiera: 15 g białka / 23 g węglowodanów / 34 g tłuszczów / 5 g błonnika
- Bez glutenu / bez szkodliwych emulgatorów / bez oleju palmowego
- Świeżo wyprodukowane w Czechach
- Drobna tekstura
- Składniki: Orzeszki ziemne , czekolada mleczna: (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , miazga kakaowa, emulgatory ( lecytyna sojowa i E476) ekstrakt waniliowy BOURBON MADAGASCAR Alergeny: zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie
- Produkt nie zawiera oleju palmowego, dodatku cukrów ani olejów ani soli. To po prostu czyste połączenie orzeszków arachidowych i czekolady w takim stosunku, aby zachować doskonały smak i zbilansowaną wartość odżywczą.
- Przechowywanie: Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem i mrozem. Po otwarciu zużyć w ciągu 1 miesiąca.
Składniki
Wartości odżywcze / 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 2408 kJ / 575 kcal |
Tłuszcz: | 45,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 9,9 g |
Węglowodany: | 30,2 g |
w tym cukry: | 17,7 g |
Błonnik: | 6,5 g |
Białko: | 19,8 g |
Sól: | 0 g |