Jak wybrać odpowiednią mąkę? Poradnik zakupowy Grizly
Bezglutenowe mąki, zdrowe pieczenie i klasyka. Migdałowa, kokosowa, owsiana, gryczana czy z sorgo? Czasem trudno się w tym połapać –...
Mąka owsiana bezglutenowa wytwarzana jest z pełnoziarnistej bezglutenowej mąki owsianej. Mąka jest bardzo bogata w rozpuszczalny i nierozpuszczalny błonnik i można z niej upiec doskonałe ciasteczka owsiane.
Mąka owsiana bezglutenowa wytwarzana jest z pełnoziarnistej bezglutenowej mąki owsianej. Mąka jest bardzo bogata w rozpuszczalny i nierozpuszczalny błonnik i można z niej upiec doskonałe ciasteczka owsiane.
| Informacje żywieniowe na 100 g | |
|---|---|
| Wartość energetyczna: | 1393 kJ / 331 kcal |
| Tłuszcze: | 7,2 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,4 g |
| Węglowodany: | 53,8 g |
| z których cukrów: | 0,7 g |
| Błonnik: | 10 g |
| Białka: | 13,1 g |
| Sól: | 0,01 g |
| Informacje żywieniowe na 100 g | |
|---|---|
| Wartość energetyczna: | 1393 kJ / 331 kcal |
| Tłuszcze: | 7,2 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,4 g |
| Węglowodany: | 53,8 g |
| z których cukrów: | 0,7 g |
| Błonnik: | 10 g |
| Białka: | 13,1 g |
| Sól: | 0,01 g |
Bezglutenowe mąki, zdrowe pieczenie i klasyka. Migdałowa, kokosowa, owsiana, gryczana czy z sorgo? Czasem trudno się w tym połapać –...
Kupuji opakovaně.
Kupuję wielokrotnie.
Kupuji opakovaně.
Kupuję wielokrotnie.