Promocja 20 % na wszystkie kremy orzechowe! Kod rabatowy: ORZESZEK20
GRIZLY Orzechy nerkowca prażone solone o smaku czerwonej papryki 250 g
Są one doskonałym źródłem białka, błonnika i zdrowych tłuszczy, a smak czerwonej papryki nadaje im dodatkowego smaku i odrobiny ostrości. Mogą być jedzone jako przekąska między posiłkami lub jako dodatek do różnego rodzaju potraw.
InPost Paczkomaty | 14,99 zł |
---|---|
Najlepsza dostawa na adres | 18,99 zł |
Kurier DHL Express | 18,99 zł |
DHL POP - odbiór w punkcie | 19,99 zł |
Pobranie | 5 - 9,99 zł |
dla lojalnych klientów
i do punktów odbioru
GRIZLY Orzechy nerkowca prażone solone o smaku czerwonej papryki 250 g
Są one doskonałym źródłem białka, błonnika i zdrowych tłuszczy, a smak czerwonej papryki nadaje im dodatkowego smaku i odrobiny ostrości. Mogą być jedzone jako przekąska między posiłkami lub jako dodatek do różnego rodzaju potraw.
- Klasyfikacja administracyjna: Suszone orzechy
- Składniki: Orzechy nerkowca 97,4%, sól 1,8%, aromat sproszkowany Czerwony Pieprz (wzmacniacze smaku: E621, E631, E627, substancja przeciwzbrylająca E 551) 0,8%, guma arabska E414.
- Nie nadaje się dla dzieci poniżej 4 lat. Może zawierać śladowe ilości glutenu i selera.
- Przechowywanie: Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu.
- Pakowanie: Opakowania PP do wielokrotnego zamykania lub ewakuacji w opakowaniach PP (ewakuacja może nastąpić podczas transportu, co nie wpływa na jakość).
Wartości odżywcze / 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 2486 kJ / 599 kcal |
Tłuszcz: | 47 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 9,2 g |
Węglowodany: | 23,1 g |
w tym cukry: | 0 g |
Błonnik: | 4,3 g |
Białko: | 18,8 g |
Sól: | 1,8g |
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
Dokładamy wszelkich starań, aby informacje o produktach były dokładne i aktualne. Jednak przepisy dotyczące żywności są stale aktualizowane, co może zmienić podany skład żywności, zawartość składników odżywczych, alergeny lub informacje dietetyczne. Zalecamy przeczytanie etykietę przed użyciem produktu.