Rozdajemy kody rabatowe! Wybierz odpowiedni rabat i zaoszczędź do 40 zł.
GRIZLY Suszone mięso z indyka Naturalne 50 g
Suszone mięso z indyka z solą morską i bez innych dodatków to świetna przekąska w podróży i do biura. Nie znajdziesz w nim żadnych węglowodanów, prawie żadnych tłuszczów, ale ogromną część białka.
InPost Paczkomaty | 14,99 zł |
---|---|
Najlepsza dostawa na adres | 18,99 zł |
Kurier DHL Express | 18,99 zł |
DHL POP - odbiór w punkcie | 19,99 zł |
Pobranie | 5 - 9,99 zł |
dla lojalnych klientów
i do punktów odbioru
GRIZLY Suszone mięso z indyka Naturalne 50 g
- Klasyfikacja administracyjna: Suszone mięso indycze - lekko wędzone dymem z drewna bukowego. Trwały produkt mięsny poddany obróbce cieplnej.
- Składniki: mięso indyka, sól morska.
- Kraj pochodzenia: Republika Czeska
- Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu.
- Opakowanie: próżniowe opakowanie PP
Cechy i zalety: Suszone mięso, znane również jako Jerky, to popularna przekąska pełna białka od osób kochających mięso. Twój delikatny zapach sprawi, że zaczniesz ślinić się. Indyk suszony jest bez węglowodanów, prawie beztłuszczowy iz dużą zawartością białka. Ma raczej sztywniejszą konsystencję.
Zastosowanie: Suszone mięso z indyka z solą morską to pyszna przekąska w podróży i w biurze.
Informacje żywieniowe na 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1419 kJ / 354 kcal |
Tłuszcze: | 3,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1 g |
Węglowodany: | 0 g |
z których cukrów: | 0 g |
Białka: | 76,8 g |
Sól: | 4,8 g |
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
Dokładamy wszelkich starań, aby informacje o produktach były dokładne i aktualne. Jednak przepisy dotyczące żywności są stale aktualizowane, co może zmienić podany skład żywności, zawartość składników odżywczych, alergeny lub informacje dietetyczne. Zalecamy przeczytanie etykietę przed użyciem produktu.
Bardzo słone, ale bardzo smaczne.
Super
Kupiłam to suszone mięso już wcześniej, kiedy było pakowane w przeźroczyste woreczki i wytrzymywało idealnie nawet przez tygodnie po otwarciu. Teraz są pakowane w nieprzezroczyste woreczki, po otwarciu i zamknięciu moje mięso w komorze było solidnie spleśniałe, dlatego polecam NATYCHMIAST nalać i przechowywać bez śniegu np. w szklanym pojemniku w lodówce :-)<br /><br /> Inaczej mięso jest świetne, jest mniej solone niż wcześniej, będę nadal kupować, ale nigdy nie zostawię go w torbie po otwarciu :-)
Super
świetny, sztywny i jędrny, więc trzeba go dużo żuć i bardzo lubimy go w domu, kupujemy wielokrotnie, pięknie słony