Proste ciasto z komosy ryżowej

I zaczynamy:

Quinę gotujemy w lekko osolonej wodzie w proporcji 1: 2. Boczek pokroić w kostkę i razem z cebulą smażyć do uzyskania chrupkości. Dodaj gotowaną komosę ryżową, jajka i ser lub brynzę. Dopraw solą, pieprzem i majerankiem. Piec w formie natłuszczonej w temperaturze 200 ° C przez około 30 minut. Gdy mamy już chrupiącą skórkę na górze, możemy ją wyciągnąć z piekarnika. Kroimy i mamy świetną przekąskę lub lunch.

Jeśli jesteś weganinem / wegetarianinem, możesz zastąpić ser i bekon składnikami, które lubisz.

GRIZLY Quinoa biała BIO 500 g

500 g
10,58 zł
Czasowo niedostępny

Sonnentor Majeranek BIO 12 g

428 g
8,06 zł
Czasowo niedostępny

GRIZLY Sól himalajska różowa 500g

500 g
1,95 zł
3,90 zł / kg
0 szt.
Na magazynie

Twoje komentarze i rekomendacje

Do tego artykułu nie dodano żadnych recenzji

Ładowanie produktów
© 2014–2024 GRIZLY.pl - Wszystkie prawa zastrzeżone | Polityka Cookie
Stworzone przez

Jestem tu nowy

Z członkostwem premium otrzymujesz:

Ikonka visačky

Korzysntiejsze ceny

Na wybrane TOP produkty

Ikonka náklaďáku

Darmową wysyłkę

juŻ od 150 zł

Ikonka dárku

Korzyści VIP

Gwarancja 100% satysfakcji

Chcę zostać premium członkiem
Adres

Przetwarzamy Wasze dane osobowe w celu dostosowania naszych usług do Waszych indywidualnych potrzeb. Korzystamy przede wszystkim z elektronicznych kanałów marketingowych, gdzie analizujemy dane i oceniamy odpowiednie wyniki. Przekazujemy również dane podmiotom trzecim w celu analizy (np. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Są to agencje marketingowe i analityczne. Dane osobowe możemy przetwarzać przez okres 36 miesięcy od daty ich przekazania. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i przysługuje Państwu prawo do sprostowania i usunięcia danych osobowych, jak również do kontroli tych danych przez naszą firmę.         

z Klikając 'Utwórz konto', zgadzasz się na Polityka prywatności a se Regulamin.
Chronione przez Google reCaptcha | Polityka prywatności | Regulamin