Dostępne
dostarczymy 23. 5.
#
Dostawa od 16,99 zł
Ananas w gorzkiej czekoladzie to pyszny deser z kawą lub może posłużyć do dekoracji ciast. Jest wytwarzany w procesie kandyzowania, a następnie zawijany w czekoladę.
Podobne produkty
GRIZLY Żurawina w czekoladzie gorzkiej 500 g Dodaj do ulubionych
49,99 zł
% Z kodemSWIETUJEMY
39,99 zł
GRIZLY Migdały w gorzkiej czekoladzie i kakao 250 g Dodaj do ulubionych
28,99 zł
% Z kodemSWIETUJEMY
23,19 zł
GRIZLY Rodzynki w gorzkiej czekoladzie 500 g Dodaj do ulubionych
41,99 zł
Dla członków: 37,79 zł
% Z kodemSWIETUJEMY
33,59 zł
GRIZLY Orzeszki ziemne w gorzkiej czekoladzie 500 g Dodaj do ulubionych
29,99 zł
% Z kodemSWIETUJEMY
23,99 zł
GRIZLY Daktyle w gorzkiej czekoladzie 500 g Dodaj do ulubionych
45,49 zł
% Z kodemSWIETUJEMY
36,39 zł
GRIZLY Orzechy włoskie w gorzkiej czekoladzie 500 g Dodaj do ulubionych
63,49 zł
% Z kodemSWIETUJEMY
50,79 zł
GRIZLY Morele kostki w gorzkiej czekoladzie 500 g Dodaj do ulubionych
69,99 zł
% Z kodemSWIETUJEMY
55,99 zł
Popis
GRIZLY Ananas w czekoladzie gorzkiej 250 g
Pyszne kawałki dojrzałego ananasa powstałe w procesie powolnego kandyzowania zawinięte w ciemną czekoladę zadowolą nawet najbardziej wybrednego smakosza. Mogą służyć jako deser do kawy lub mogą stać się wspaniałą ozdobą ciast i innych deserów.
Składniki
Informacje żywieniowe na 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1783 kJ / 425 kcal |
Tłuszcze: | 16 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 9,7 g |
Węglowodany: | 64 g |
z których cukrów: | 61 g |
Białka: | 2,4 g |
Sól: | 0,1 g |
Klasyfikacja
Klasyfikacja administracyjna: | Suszone owoce jednego rodzaju |
---|---|
Skład: | Kandyzowane kostki ananasa 57 % ± 3 % (ananas 51 %, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, konserwant: dwutlenek siarki), czekolada gorzka 42 % ± 3 % (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, tłuszcze roślinne (olej palmowy, olej shea), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny i polirycynooleinian poliglicerolu; naturalny aromat, mleko w proszku), mieszanka do glazurowania (skrobia z manioku, cukier, substancja glazurująca: szelak). Zawartość suchej masy kakaowej w czekoladzie gorzkiej wynosi co najmniej 38 %. Oprócz masła kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne. |
Alergeny: | Może zawierać śladowe ilości soi i orzeszków ziemnych. |
Opakowanie: | Zamykane opakowanie PP lub opakowanie próżniowe PP (podczas transportu opakowanie może ulec rozszczelnieniu, co jednak nie wpływa na jakość). |
Przechowywanie: | Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. |