GRIZLY

Liofilizowane maliny w czekoladzie jogurtowej 250 g

34,99 zł

27,99 zł z kodem 20LIO

139,96 zł / kg

Dostępne

dostarczymy 9. 10.

#

Dostawa od 11,49 zł

Pyszne liofilizowane maliny zawinięte w pyszną jogurtową czekoladę rozpływają się na języku i są idealnym wyborem, gdy masz smak na coś słodkiego.

Popis

GRIZLY Liofilizowane maliny w czekoladzie jogurtowej 250 g

Właściwości i zalety : Maliny to nie tylko smaczne owoce, ale także źródło wielu minerałów, witamin i składników odżywczych. Zawierają witaminę C, witaminy z grupy B, a z minerałów głównie fosfor, żelazo, magnez, wapń i cynk. Zawierają również kwas elagowy, który jest silnym przeciwutleniaczem. Dodatkowo owinęliśmy je jogurtową czekoladą, dzięki czemu zrobiliśmy z nich pyszny przysmak dla mlecznych ozorów.

Liofilizacja to głębokie liofilizacja przy bardzo niskim ciśnieniu. Liofilizowane owoce w maksymalnym stopniu zachowują swoją oryginalną teksturę, aromat oraz wszystkie zawarte w nich minerały i witaminy.

Zastosowanie: Liofilizowane maliny z jogurtową czekoladą najlepiej sprawdzają się same. Ale możesz dodać je do musli, mieszanki orzechów włoskich lub owsianki.

  • Klasyfikacja administracyjna: Wyroby cukiernicze nieczekoladowe.
  • Składniki : Biała czekolada 87,9% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , serwatka w proszku , emulgator:
    E322 , naturalny aromat waniliowy), liofilizowane maliny 8%, syrop glukozowy, jogurt w proszku 1%,
    aromat jogurtowy, emulgator: E414, środek nabłyszczający: E904, koncentrat buraczany.
  • Kraj pochodzenia: Holandia.
  • Przechowywanie : Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu.
  • Pakowanie : W opakowaniu próżniowym PP (może wystąpić ewakuacja podczas transportu, co nie wpływa na jakość owoców).

Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzeszków ziemnych i orzechów.

Zdjęcie ma charakter poglądowy, w niedalekiej przyszłości zastąpimy je prawdziwym.

Składniki

Informacje żywieniowe na 100 g
Wartość energetyczna: 2092 kJ / 500 kcal
Tłuszcze: 25,9 g
w tym nasycone: 15,5 grama
Węglowodany:

59,4 g

z których cukrów: 58,4 g
Włókno: 2,3 grama
Białka: 5 gramów
Sól: 0,34 grama