GRIZLY Liofilizowane maliny w czekoladzie jogurtowej, 250 g
Pyszne liofilizowane maliny zawinięte w pyszną jogurtową czekoladę rozpływają się na języku i są idealnym wyborem, gdy masz smak na coś słodkiego.
Pakowanie
Pyszne liofilizowane maliny zawinięte w pyszną jogurtową czekoladę rozpływają się na języku i są idealnym wyborem, gdy masz smak na coś słodkiego.
Wartości odżywcze na 100 g
| Wartość energetyczna: | 2090 kJ/ 499 kcal |
| Tłuszcz: | 26 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 15,4 g |
| Węglowodany: | 59 g |
| w tym cukry: | 58 g |
| Błonnik: | 2,4 g |
| Białko: | 5,1 g |
| Sól: | 0,25 g |
Klasyfikacja
| Klasyfikacja administracyjna: | Słodycze – drażowane owoce liofilizowane |
|---|---|
| Skład: | biała czekolada 88% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, serwatka w proszku, emulgator: lecytyny sojowe; naturalny aromat waniliowy), maliny liofilizowane 8%, syrop glukozowy, aromat jogurtowy, proszek jogurtowy 1% (mleko), dekstryna, substancje glazurujące: guma arabska, szelak; barwnik: betanina; olej kokosowy, olej rzepakowy. |
| Alergeny: | Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, orzechów i glutenu. |
| Kraj pochodzenia: | Holandia |
| Pakowanie: | Holandia |
| Przechowywanie: | Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem i światłem słonecznym. |
Podobne produkty
Popis
GRIZLY Liofilizowane maliny w czekoladzie jogurtowej 250 g
Właściwości i zalety : Maliny to nie tylko smaczne owoce, ale także źródło wielu minerałów, witamin i składników odżywczych. Zawierają witaminę C, witaminy z grupy B, a z minerałów głównie fosfor, żelazo, magnez, wapń i cynk. Zawierają również kwas elagowy, który jest silnym przeciwutleniaczem. Dodatkowo owinęliśmy je jogurtową czekoladą, dzięki czemu zrobiliśmy z nich pyszny przysmak dla mlecznych ozorów.
Liofilizacja to głębokie liofilizacja przy bardzo niskim ciśnieniu. Liofilizowane owoce w maksymalnym stopniu zachowują swoją oryginalną teksturę, aromat oraz wszystkie zawarte w nich minerały i witaminy.
Zastosowanie: Liofilizowane maliny z jogurtową czekoladą najlepiej sprawdzają się same. Ale możesz dodać je do musli, mieszanki orzechów włoskich lub owsianki.
Składniki
Wartości odżywcze na 100 g
| Wartość energetyczna: | 2090 kJ/ 499 kcal |
| Tłuszcz: | 26 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 15,4 g |
| Węglowodany: | 59 g |
| w tym cukry: | 58 g |
| Błonnik: | 2,4 g |
| Białko: | 5,1 g |
| Sól: | 0,25 g |
Klasyfikacja
| Klasyfikacja administracyjna: | Słodycze – drażowane owoce liofilizowane |
|---|---|
| Skład: | biała czekolada 88% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, serwatka w proszku, emulgator: lecytyny sojowe; naturalny aromat waniliowy), maliny liofilizowane 8%, syrop glukozowy, aromat jogurtowy, proszek jogurtowy 1% (mleko), dekstryna, substancje glazurujące: guma arabska, szelak; barwnik: betanina; olej kokosowy, olej rzepakowy. |
| Alergeny: | Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, orzechów i glutenu. |
| Kraj pochodzenia: | Holandia |
| Pakowanie: | Holandia |
| Przechowywanie: | Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem i światłem słonecznym. |












