GRIZLY Woda kokosowa w proszku BIO, 250 g
Możesz użyć wody kokosowej w proszku do przygotowania napoju lub w płatkach zbożowych lub smoothie. Ma przyjemnie słodki smak, zawiera potas, sód i wapń.
Pakowanie
Możesz użyć wody kokosowej w proszku do przygotowania napoju lub w płatkach zbożowych lub smoothie. Ma przyjemnie słodki smak, zawiera potas, sód i wapń.
| Wartości odżywcze / 100 g | |
|---|---|
| Wartość energetyczna: | 1330 kJ / 380 kcal | 
| Tłuszcz: | 0 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g | 
| Węglowodany: | 93 g | 
| w tym cukry: | 14 g | 
| Białko: | 0 g | 
| Sól: | 0,6 g | 
Podobne produkty
Popis
GRIZLY Woda kokosowa w proszku BIO 250 g
Wymieszaj drobny proszek w wodzie, a otrzymasz doskonały napój o smaku kokosa. Uzupełnisz płyny i elektrolity po intensywnym wysiłku fizycznym, a nawet podczas picia w ciągu dnia. Woda kokosowa w proszku zawiera potas, sód i wapń, jest całkowicie beztłuszczowa. Łatwo się rozpuszcza, a do produkcji wykorzystywane są starannie wyselekcjonowane orzechy kokosowe najwyższej jakości.
- Klasyfikacja administracyjna: Mieszanka napojów
- Składniki: Woda kokosowa*90%, maltodekstryna ze skrobi z tapioki*10%.
- * CZ-BIO-002 produkt rolnictwa ekologicznego
- Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze pokojowej w ciemnym i suchym miejscu w hermetycznym pojemniku, aby zapobiec zamoczeniu produktu.
- Kraj producenta: Wietnam
- Pakowanie: Opakowania PP do wielokrotnego zamykania lub ewakuacji w opakowaniach PP (ewakuacja może nastąpić podczas transportu, co nie wpływa na jakość).
Składniki
| Wartości odżywcze / 100 g | |
|---|---|
| Wartość energetyczna: | 1330 kJ / 380 kcal | 
| Tłuszcz: | 0 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g | 
| Węglowodany: | 93 g | 
| w tym cukry: | 14 g | 
| Białko: | 0 g | 
| Sól: | 0,6 g | 
 
                         
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    