Kategorie

Blog

Kanapka z awokado

To śniadanie wypełni nas na cały poranek i być może znasz kogoś, kto nie pokocha awokado.

Dzięki wspaniałemu smakowi zadowoli zarówno wegetarian, jak i miłośników mięsa, na pewno nie zabraknie im tam. Obiecujemy to.

I zaczynamy:

Piec kromki chleba, aż będą chrupiące z obu stron. Zetrzyj awokado razem z sokiem z cytryny, suszoną kawą, solą i pieprzem. Wyłóż jeszcze ciepłe kromki chleba serem i pastą z awokado, tostami, serem, pastą do smarowania, tostami, serem, pastą do smarowania.

Na wierzch połóż oko byka i posyp rukolą.

Počet porcí: 1
  • 2 kromki pełnoziarnistego chleba tostowego (możesz też upiec własny)
  • Pół awokado
  • 1 łyżka czerwonego sera
  • Cytrynowy
  • 2 plastry sera
  • 1 strzał w dziesiątkę
  • Rukola
  • Sól pieprz
    Sól himalajska różowa 500g Sól himalajska różowa 500g

Líbí se vám tento článek? Řekněte o tom svým známým!