10 min.
Bezglutenowe
Bez dodatku cukru
Bez konserwantów
Bez oleju palmowego

Omlet z jajkiem faszerowanym

Jeśli nie jesteś fanem słodkich śniadań, wypróbuj ten słony omlet.

I zaczynamy:

  1. Jajka ubić widelcem i usmażyć grzyby na maśle podpuszczkowym
  2. Następnie wlej ubite solone i sadzone jajka i przygotuj omlet.
  3. Gotowy omlet wypełnij twarożkiem, który wymieszaj z posiekaną szynką i serem.
  4. Na koniec przykryj mieszanką sałat i złóż omlet na pół.

Auga Pieczarki marynowane BIO 250 g

250 g
11,47 zł
45,88 zł / kg
0 szt.
< 5 szt. na magazynie

GRIZLY Ghee masło klarowane 500 ml

500 ml
36,99 zł
73,98 zł / l
0 szt.
Na magazynie

GRIZLY Sól himalajska różowa 500g

500 g
1,95 zł
3,90 zł / kg
0 szt.
Na magazynie

GRIZLY Pieprz czterokolorowy rozgnieciony 50 g

50 g
8,11 zł
162,20 zł / kg
Czasowo niedostępny

Twoje komentarze i rekomendacje

Do tego artykułu nie dodano żadnych recenzji

Ładowanie produktów
© 2014–2024 GRIZLY.pl - Wszystkie prawa zastrzeżone | Polityka Cookie
Stworzone przez

Jestem tu nowy

Z członkostwem premium otrzymujesz:

Ikonka visačky

Korzysntiejsze ceny

Na wybrane TOP produkty

Ikonka náklaďáku

Darmową wysyłkę

juŻ od 150 zł

Ikonka dárku

Korzyści VIP

Gwarancja 100% satysfakcji

Chcę zostać premium członkiem
Adres

Przetwarzamy Wasze dane osobowe w celu dostosowania naszych usług do Waszych indywidualnych potrzeb. Korzystamy przede wszystkim z elektronicznych kanałów marketingowych, gdzie analizujemy dane i oceniamy odpowiednie wyniki. Przekazujemy również dane podmiotom trzecim w celu analizy (np. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Są to agencje marketingowe i analityczne. Dane osobowe możemy przetwarzać przez okres 36 miesięcy od daty ich przekazania. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i przysługuje Państwu prawo do sprostowania i usunięcia danych osobowych, jak również do kontroli tych danych przez naszą firmę.         

z Klikając 'Utwórz konto', zgadzasz się na Polityka prywatności a se Regulamin.
Chronione przez Google reCaptcha | Polityka prywatności | Regulamin