Dostępne
dostarczymy 31. 3.
#
Dostawa od 16,99 zł
Wszyscy znamy białą, mleczną i gorzką czekoladę, ale co z różową? Ruby jest wytwarzany z wyhodowanych różowych ziaren kakaowych bez dodatku barwników i aromatów owocowych. Oprócz wyjątkowego różowego koloru zachwyci Cię intensywny owocowy smak z kwaśnymi tonami.
Podobne produkty
GRIZLY Czekolada plantacyjna Grand Cru Bagua Nativo 81% 250 g Dodaj do ulubionych
Popis
GRIZLY Czekolada belgijska różowa Ruby 500 g
Po ciemnej, mlecznej i białej czekoladzie, czekolada rubinowa jest najbardziej niezwykłym odkryciem ostatnich 80 lat. Olśniewający cud Matki Natury, który przynosi zupełnie nowe doznania smakowe i niepowtarzalny kolor. Zrodzony z ziaren kakaowca rubinowego, bez dodatku barwników, bez dodatku aromatów owocowych. Daj się pochłonąć wyjątkowemu kolorowi, intensywnemu owocowemu smakowi i kwaskowatym tonom. Niepowtarzalny kolor i smak rubinu stymuluje niepowtarzalne połączenia smakowe i wprowadza nowy wymiar w świat cukiernictwa i piekarnictwa. Rubin doskonale nadaje się do słodzenia, a dzięki swojej konsystencji nadaje się również do szerokiego zakresu zastosowań, od pralin formowanych i maczanych po gwasz, mus i nie tylko. Do parowania zalecamy połączenie tej karmelowej czekolady z podobnymi smakami, takimi jak pieprz, curry, cynamon, wanilia, piernik, mięta, wasabi, bazylia, szafran, rozmaryn, marakuja, liczi, morela, ananas, kokos, cytrusy, mango, szampan różany, piwo owocowe, miód, praliny z nadzieniem owocowym, karmel, migdały, orzechy laskowe, olej sezamowy, camembert, roquefort, zielona herbata, kawa. Różowa czekolada pobudzi Twoją kulinarną kreatywność.
Składniki
Wartości odżywcze na 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 2377 kJ / 568 kcal |
Tłuszcze: | 37 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 22,2 g |
Węglowodany: | 51 g |
w tym cukry: | 51 g |
Błonnik: | 1,1 g |
Białko: | 6,3 g |
Sól: | 0,20 g |