Dostępne
dostarczymy 17. 12.
#
Dostawa od 12,00 zł
Bogata, kremowa konsystencja i intensywny smak świeżego mleka z lekką nutą słodkości.
Popis
GRIZLY Czekolada belgijska biała Velvet 500 g
- Klasyfikacja administracyjna: Czekolada
- Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy
- Min. %: kakao: 33,1% (masło kakaowe); mleko: 21,9% (6,3% tłuszczu mlecznego i 16,6% odtłuszczonego mleka w proszku); tłuszcz: 40,9% (34,6% masło kakaowe i 6,3% tłuszczu mlecznego)
- Kraj pochodzenia: głównie ziarna kakaowe z Afryki Zachodniej, głównie odmiana Forastero
- Producent: Callebaut
- Okres przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
- Przechowywanie: Przechowywać w czystym i suchym miejscu w temperaturze 12 - 20 ° C
- Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP
Bogata, kremowa konsystencja i intensywny smak świeżego mleka z lekką nutą słodkości.
Zastosowanie : Velvet charakteryzuje się standardową płynnością i sprawdza się w szerokim zakresie zastosowań: odlewanie kształtów, zalewanie, aromatyzowanie, powlekanie, itp., osiągając za każdym razem doskonałe efekty końcowe.
Składniki
Wartości odżywcze / 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 2464 kJ / 589 kcal |
Tłuszcze: | 40 g |
w tym nasycone: | 24,1 g |
Węglowodany: | 51 g |
z których cukrów: | 50,8 g |
Błonnik: | 0 g |
Białka: | 6,1 g |
Sól: | 0,22 g |