Dostępne
dostarczymy 23. 5.
#
Dostawa od 16,99 zł
Krem migdałowy z białą czekoladą i kokosem -to jeden z naszych najbardziej udanych kremów .
Podobne produkty
Popis
GRIZLY Krem migdałowy z białą czekoladą i kokosem 500 g
Same migdały są pyszne, ale w połączeniu z białą czekoladą i wiórkami kokosowymi powstaje nieodparty przysmak. Ten aromatyczny krem jest zmielony na bardzo gładką konsystencję, a czekolady dodajemy tylko tyle, aby uzyskać zrównoważony, słodki smak. Możesz delektować się nim z naleśnikami, smarować nim pieczywo lub dodawać do porannej owsianki. Doskonale komponuje się również z pokrojonymi świeżymi owocami. Jednak dla większości z nas wystarczy po prostu łyżeczka.
Dlaczego warto wybrać GRIZLY krem migdałowy z białą czekoladą i kokosem?
- kremowa konsystencja
- wyprodukowany wyłącznie z prażonych migdałów
- bez oleju palmowego


Jak można wykorzystać krem migdałowy?
Masz wiele możliwości! Kremem migdałowym możesz wzbogacić smoothie owocowe, koktajl białkowy, musli lub poranną owsiankę. Doskonale smakuje również z twarogiem. Możesz go też połączyć z pokrojonymi owocami, tworząc szybką przekąskę lub śniadanie bogate w energię, witaminę E i magnez. Krem migdałowy świetnie sprawdzi się także w gotowaniu – polecamy nasz przepis na kurczaka w sosie migdałowym.
Czy wiesz, że...
…produkujemy masła orzechowe i kremy co tydzień w małych partiach? Dzięki temu możemy zagwarantować wyjątkową jakość każdego słoika. GRIZLY krem migdałowy spełnia wszystkie wymagania zdrowego masła migdałowego, ponieważ do jego produkcji używamy wyłącznie migdałów. Nie znajdziesz w nim żadnych dodatków, cukrów ani olejów.

Składniki
Wartości odżywcze / 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 2372 kJ / 568 kcal |
Tłuszcz: | 50,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 8,6 g |
Węglowodany: | 16,1 g |
w tym cukry:: | 7,1 g |
Błonnik: | 10,1 g |
Białko: | 21 g |
Sól: | 0 g |
Produkt nie zawiera oleju palmowego
Przechowywanie: Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu.
Zalecamy wymieszać przed spożyciem, olej na powierzchni jest zjawiskiem naturalnym.
Kraj pochodzenia:
Republika Czeska