Jabłkowa strucla jak u babci: Przepis, ciasto i pieczenie krok po kroku
Zapach pieczonej strucli należy do najpiękniejszych wspomnień z dzieciństwa. Delikatne ciasto, soczyste jabłka, chrupiące orzechy i ...
Spróbuj nasz drobno zmielony krem migdałowy. Migdały pieczemy na sucho gorącym powietrzem, mielimy je na najdelikatniejszą konsystencję i z miłością napełniamy powstającym kremem piękne słoiki.
Spróbuj nasz drobno zmielony krem migdałowy. Migdały pieczemy na sucho gorącym powietrzem, mielimy je na najdelikatniejszą konsystencję i z miłością napełniamy powstającym kremem piękne słoiki.
| Wartość energetyczna: | 2504 kJ / 598 kcal |
| Tłuszcz: | 52,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 4,1 g |
| Węglowodany: | 21 g |
| w tym cukry: | 4,9 g |
| Błonnik: | 10,9 g |
| Białko: | 21 g |
| Sól: | 0 g |
| Administracyjne zaklasyfikowanie: | Krem migdałowy |
|---|---|
| Skład: | drobno mielone na sucho prażone migdały 100 %. Bez dodatku cukru, zawiera naturalnie występujące cukry. |
| Alergeny: | Może zawierać ślady orzechów arachidowych i innych orzechów w skorupkach. |
| Kraj pochodzenia: | Czechy |
| Opakowanie: | Skręcany plastikowy pojemnik zabezpieczony folią aluminiową i pokrywką. |
| Przechowywanie: | Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Przed spożyciem zalecamy wymieszać, olej na powierzchni jest zjawiskiem naturalnym. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 miesięcy i przechowywać w temperaturze pokojowej. |
Idealnie kremowy krem migdałowy z pewnością przypadnie ci do gustu. Do jego produkcji używamy świeżych migdałów, które prażymy na sucho gorącym powietrzem i następnie mielimy tak długo, aż powstanie krem o przyjemnie gładkiej konsystencji. Nie znajdziesz w nim żadnych innych dodatków, tylko migdały. Dla miłośników smakowych kremów mamy krem migdałowy z białą czekoladą i kokosem.
Sposobów jest wiele! Możesz dodać go do owocowego smoothie, koktajlu białkowego, musli lub owsianki. Świetnie smakuje także z twarogiem. Możesz go połączyć z pokrojonymi owocami i stworzyć szybką przekąskę lub śniadanie, które stanie się źródłem energii, witaminy E i magnezu. Krem migdałowy świetnie sprawdza się także w gotowaniu, spróbuj naszego przepisu na kurczaka w sosie migdałowym.
…produkujemy kremy orzechowe co tydzień w małych partiach? Dzięki temu możemy zagwarantować wyjątkową jakość każdego produktu. GRIZLY krem migdałowy spełnia wymagania dotyczące zdrowego masła migdałowego, ponieważ zawiera tylko migdały, bez dodatku cukrów, olejów czy konserwantów.
| Wartość energetyczna: | 2504 kJ / 598 kcal |
| Tłuszcz: | 52,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 4,1 g |
| Węglowodany: | 21 g |
| w tym cukry: | 4,9 g |
| Błonnik: | 10,9 g |
| Białko: | 21 g |
| Sól: | 0 g |
| Administracyjne zaklasyfikowanie: | Krem migdałowy |
|---|---|
| Skład: | drobno mielone na sucho prażone migdały 100 %. Bez dodatku cukru, zawiera naturalnie występujące cukry. |
| Alergeny: | Może zawierać ślady orzechów arachidowych i innych orzechów w skorupkach. |
| Kraj pochodzenia: | Czechy |
| Opakowanie: | Skręcany plastikowy pojemnik zabezpieczony folią aluminiową i pokrywką. |
| Przechowywanie: | Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Przed spożyciem zalecamy wymieszać, olej na powierzchni jest zjawiskiem naturalnym. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 miesięcy i przechowywać w temperaturze pokojowej. |
Zapach pieczonej strucli należy do najpiękniejszych wspomnień z dzieciństwa. Delikatne ciasto, soczyste jabłka, chrupiące orzechy i ...