GRIZLY

Sweets bezglutenowa mieszanka Brownies 685 g

36,99 zł

54,00 zł / kg

Dostępne

dostarczymy 17. 12.

#

Dostawa od 12,00 zł

Gładkie ciasteczka z bezglutenową belgijską czekoladą o obniżonej zawartości cukru to niesamowity przysmak. Ich receptura została stworzona przez uznanego cukiernika, a gotowy deser ze szczerych składników smakuje bosko.

Popis

GRIZLY Sweets bezglutenowa mieszanka Brownies 685 g

  • Klasyfikacja administracyjna: Młyńskie produkty zbożowe - mieszanka do przygotowania dań gotowych
  • Składniki: belgijska ciemna czekolada (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), cukier, mieszanka bezglutenowa samowrząca (mieszanka (ryż, ziemniaki, tapioka, kukurydza i kasza gryczana)), substancje spulchniające (fosforan dwuwapniowy, soda oczyszczona) , zagęszczacz (guma ksantanowa)), erytrytol.
  • Kraj producenta: Republika Czeska
  • Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu.
  • Opakowanie: Opakowanie nadające się do recyklingu, które należy do żółtego pojemnika.

Cechy i zalety: Opakowanie zawiera 2 ponumerowane torby. Podstawą mieszanki do ciastek bezglutenowych jest super jakości belgijska czekolada słynnej marki Callebaut. Mieszanka oprócz tego, że jest bezglutenowa, zawiera również erytrytol , który obniża zawartość cukru w ciastkach. Mieszanka jest gotowa do zmieszania z płynnymi składnikami (jajka i masło), a następnie upieczona. Gotowy deser smakuje jak domowy.

  • Bezglutenowe
  • Z obniżoną zawartością cukru
  • Z belgijską czekoladą
  • Domowy przepis stworzony przez renomowanego cukiernika
  • Surowce wysokiej jakości
  • Nie zawiera barwników, aromatów i innych składników, których zwykle nie używasz w domu podczas pieczenia
  • Świeżo przygotowane w Czechach

Przepis:

Nadal potrzebujesz następujących płynnych składników do przygotowania ciastek:

  • 4 jajka
  • 250 g masła

Włożyć masło do garnka i rozpuścić na małym ogniu. Następnie dodaj zawartość torebki nr 1 i rozpuść na maśle, od czasu do czasu mieszając. Następnie pozostaw mieszaninę do ostygnięcia i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej. W dużej misce w robocie kuchennym lub ręcznie ubij 4 jajka w gęstą kremową pianę. Następnie rozpuszczoną mieszaninę dodaj do piany i wlej worek nr 2. Lekko, ale dokładnie wymieszaj. Na koniec wylej na blachę wyłożoną papierem do pieczenia o wymiarach ok. 40x20 cm. Piec w temperaturze 140 ° C przez około 40 minut. Następnie pozostaw do ostygnięcia.

GRIZLY Wskazówka: Brownie najlepiej smakują schłodzone. Całość wstaw do lodówki na minimum 2 godziny, a następnie pokrój deser i możesz podawać z lodami waniliowymi i malinami.

Darina de Oliveira Costa to cukierniczka, która nie pozwala na uczciwość i jakość swoich produktów i lubi dodawać własne innowacje do tradycyjnych receptur. Jest twórcą całej linii GRIZLY Sweets i jednocześnie jej twarzą.

Składniki

Informacje żywieniowe na 100 g
Wartość energetyczna: 1872 kJ / 447 kcal
Tłuszcze: 18,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,2 g
Węglowodany: 68,9 g
z których cukrów: 47,8 g
Błonnik: 4,2 g
Białka: 5,1 g
Sól: 0,2 g