GRIZLY

Sweets babka marmurkowa bezglutenowa 980 g

36,99 zł

29,59 zł z kodem WYPRZEDAZ20

37,74 zł / kg

Dostępne

dostarczymy 16. 10.

#

Dostawa od 11,49 zł

W mgnieniu oka przygotuj ciasto na domowe, bezglutenowe ciasto o obniżonej zawartości cukru. Powstały domowy deser możesz cieszyć się nie tylko z niedzielną kawą.

Popis

GRIZLY Sweets babka marmurkowa bezglutenowa 980 g

  • Klasyfikacja administracyjna: Młyńskie produkty zbożowe - mieszanka do przygotowania dań gotowych
  • Składniki: Mieszanka bezglutenowa samowrząca (mieszanka (ryż, ziemniaki, tapioka, kukurydza i kasza gryczana), substancje spulchniające (fosforan dwuwapniowy, soda oczyszczona), zagęstnik (guma ksantanowa)), cukier, erytryt, kakao, proszek do pieczenia, skórka z cytryny, wanilia .
  • Kraj producenta: Republika Czeska
  • Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu.
  • Opakowanie: opakowanie nadające się do recyklingu, które należy do żółtego pojemnika.

Cechy i zalety: Opakowanie zawiera 1 worek, w którym w osobnym woreczku można jeszcze znaleźć kakao. Podstawą babky marmurkowej jest wysokiej jakości mieszanka bezglutenowa stworzona z naturalnie bezglutenowych składników, takich jak mąka ryżowa, ziemniaczana, kukurydziana i gryczana, tapioka i soda oczyszczona. Mąka w zbilansowanej kombinacji z innymi składnikami oraz z erytrytolem, który zmniejsza zawartość cukru w ​​cieście, jest mieszanką przygotowaną już do mieszania z płynnymi składnikami (z jajkami, olejem i mlekiem) i późniejszego pieczenia. Gotowe ciasto smakuje swojsko i szczerze.

  • Bezglutenowe
  • Z obniżoną zawartością cukru
  • Domowy przepis stworzony przez renomowanego cukiernika
  • Surowce wysokiej jakości
  • Nie zawiera barwników, aromatów i innych składników, których zwykle nie używasz w domu podczas pieczenia
  • Świeżo przygotowane w Czechach

Przepis: Aby przygotować ciasto, potrzebujesz następujących płynnych składników:

  • 3 jajka
  • 100 ml oleju
  • 350 ml mleka

Wlej zawartość torebki nr 1 do większej miski i dodaj olej, mleko i jajka. Wszystko dokładnie wymieszaj. Wsyp połowę masy do mniejszej miski i dodaj kakao (torebka nr 2). Wlej światło, a następnie ciemną masę do wymazanej i opróżnionej formy. Piec w temperaturze 160 ° C (grzanie górne i dolne) przez około 1 godzinę. Przed przechyleniem pozostaw formę do ostygnięcia.

GRIZLY Wskazówka: Ciasto świetnie smakuje również w połączeniu z bitą śmietaną lub lekko słodzoną śmietaną.

Darina de Oliveira Costa to cukierniczka, która nie pozwala na uczciwość i jakość swoich produktów i lubi dodawać własne innowacje do tradycyjnych receptur. Jest twórcą całej linii GRIZLY Sweets i jednocześnie jej twarzą.

Składniki

Informacje żywieniowe na 100 g
Wartość energetyczna: 1484 kJ / 351 kcal
Tłuszcze: 1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 83,5 g
z których cukrów: 26,5 g
Błonnik: 1,5 g
Białka: 14,2 g
Sól: 0,2 g