
Cupped truskawka bańka
Niezależnie od tego, czy przygotujesz ją z truskawkami, czy innymi owocami, z pewnością zakochasz się w tej zdrowej bańce. Spójrz na…
Najciemniejszy cukier trzcinowy 3500-4500 ICUMSA o najwyższej zawartości melasy.
Najlepsza dostawa na adres | 14,99 zł |
---|---|
InPost Paczkomaty | 9,98 zł |
Kurier DHL Express | 19,99 zł |
DHL POP - odbiór w punkcie | 9,99 zł |
Pobranie | 5 zł |
Słodki smak jest naturalnie przyjemny dla człowieka, a cukier jest głównym źródłem energii w naszej diecie. Cukier trzcinowy jest jakościową alternatywą dla powszechnie dostępnego cukru. Powstaje z trzciny cukrowej poprzez wyciskanie jej, a następnie gotowanie uzyskanego soku. Możesz użyć ciemniejszego koloru do barwienia żywności, jego kolor będzie odzwierciedlony, gdy zostanie użyty w żywności.
Trzcina cukrowa to wysoka, masywna trawa, która może mieć do 6 metrów wysokości. W łodygach znajduje się szpik kostny o zawartości cukru około 20%. Występuje tylko na obszarach tropikalnych o bogatej glebie. Cukier trzcinowy znamy w Czechach od czasów wypraw krzyżowych. Na początku był raczej rzadkością, rozprzestrzeniał się tylko wraz z importem z kontynentu amerykańskiego. Dziś wraca do naszych kuchni.
Kraj pochodzenia: Kolumbia
Wartości odżywcze / 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1650 kJ / 394,4 kcal |
Tłuszcze: | 0 g |
w tym nasycone: | 0 g |
Węglowodany: | 98,6 g |
z których cukrów: | 98,6 g |
Błonnik: | 0 g |
Białka: | 0 g |
Sól: | 0,015 g |
Dokładamy wszelkich starań, aby informacje o produktach były dokładne i aktualne. Jednak przepisy dotyczące żywności są stale aktualizowane, co może zmienić podany skład żywności, zawartość składników odżywczych, alergeny lub informacje dietetyczne. Zalecamy przeczytanie etykietę przed użyciem produktu.
Zamawiałam kilka razy
Najlepszy produkt
do tej pory najlepszy cukier trzcinowy jaki kiedykolwiek jadłam
Dobry.
Zadowolenie, wygodne opakowanie.
Niezależnie od tego, czy przygotujesz ją z truskawkami, czy innymi owocami, z pewnością zakochasz się w tej zdrowej bańce. Spójrz na…
I zaczynamy: Wlej polentę do lekko osolonej wrzącej wody i ciągle mieszaj. Gdy zobaczymy, że owsianka zaczyna gęstnieć, dodaj cukier,…
Nadeszła pora jabłkowa !!! Jeśli nie lubisz już klasycznego strudla, spróbujmy razem chrupiącego jabłka z płatków owsianych. Będziesz…