Dostępne
dostarczymy 19. 6.
#
Dostawa od 16,99 zł
Cukier biały ma stosunkowo drobniejszą konsystencję niż cukier krystaliczny. Ma błyszczący biały kolor i jest wytwarzany z czeskich buraków cukrowych. To jeden z najbardziej uniwersalnych słodzików.
Podobne produkty
GRIZLY Cukier puder 2000 g Dodaj do ulubionych
GRIZLY BIO cukier waniliowy 100 g Dodaj do ulubionych
Popis
GRIZLY Cukier biały 2000 g
- Klasyfikacja administracyjna: Naturalna substancja słodząca
- Skład: cukier spożywczy 100%
- Kraj pochodzenia: Republika Czeska
- Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu.
- Opakowanie: PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość)
Właściwości i korzyści: Wysokiej jakości biały cukier jest podstawowym rodzajem słodzika. Nasz jest produkowany z czeskich buraków cukrowych i jest luźną mieszanką kryształków o błyszczącym białym kolorze. Cukier z semoliny i cukier kryształowy różnią się od siebie jedynie wielkością ziaren, semolina jest drobniejsza, przez co lepiej się rozpuszcza i generalnie cieszy się większą popularnością wśród konsumentów.
Zastosowanie: Cukier drobny nadaje się do pieczenia i gotowania, polecamy go używać do słodzenia kawy lub herbaty.
Składniki
Informacje żywieniowe na 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1700 kJ / 400 kcal |
Tłuszcze: | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g |
Węglowodany: | 100 gramów |
z których cukrów: | 100 gramów |
Błonnik: | 0 g |
Białka: | 0 g |
Sól: | 0 g |