GRIZLY Cukier biały, 2000 g
Cukier biały ma stosunkowo drobniejszą konsystencję niż cukier krystaliczny. Ma błyszczący biały kolor i jest wytwarzany z czeskich buraków cukrowych. To jeden z najbardziej uniwersalnych słodzików.
Pakowanie
Cukier biały ma stosunkowo drobniejszą konsystencję niż cukier krystaliczny. Ma błyszczący biały kolor i jest wytwarzany z czeskich buraków cukrowych. To jeden z najbardziej uniwersalnych słodzików.
| Informacje żywieniowe na 100 g | |
|---|---|
| Wartość energetyczna: | 1700 kJ / 400 kcal |
| Tłuszcze: | 0 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g |
| Węglowodany: | 100 gramów |
| z których cukrów: | 100 gramów |
| Błonnik: | 0 g |
| Białka: | 0 g |
| Sól: | 0 g |
Podobne produkty
Popis
GRIZLY Cukier biały 2000 g
- Klasyfikacja administracyjna: Naturalna substancja słodząca
- Skład: cukier spożywczy 100%
- Kraj pochodzenia: Republika Czeska
- Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu.
- Opakowanie: PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość)
Właściwości i korzyści: Wysokiej jakości biały cukier jest podstawowym rodzajem słodzika. Nasz jest produkowany z czeskich buraków cukrowych i jest luźną mieszanką kryształków o błyszczącym białym kolorze. Cukier z semoliny i cukier kryształowy różnią się od siebie jedynie wielkością ziaren, semolina jest drobniejsza, przez co lepiej się rozpuszcza i generalnie cieszy się większą popularnością wśród konsumentów.
Zastosowanie: Cukier drobny nadaje się do pieczenia i gotowania, polecamy go używać do słodzenia kawy lub herbaty.
Składniki
| Informacje żywieniowe na 100 g | |
|---|---|
| Wartość energetyczna: | 1700 kJ / 400 kcal |
| Tłuszcze: | 0 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g |
| Węglowodany: | 100 gramów |
| z których cukrów: | 100 gramów |
| Błonnik: | 0 g |
| Białka: | 0 g |
| Sól: | 0 g |
